Известие

Collapse
No announcement yet.

Поддръжка на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от victorstanolov
    За "оригинални" свещи комплект ми оферираха цена около700лв (Ауто Италия мисля). За съжаление NGK няма внос и аз се принудих да си купя Шампион (в Аутодата ги има моделите) за 125лв комплекта.
    не плаши хората.....

такива свещи няма....

купувал съм "ОРИГИНАЛЕН" шампион за 180 лева - ПЪЛЕН БОКЛУК ко ще и да са правени от шефа на шампион.

НГК са 360 мак истински и са ок

Денсото са супер и са 260 лева. Това е най-доброто....

Питай платило...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Mitko
      Първоначално публикувано от Nasko_77
      Неска бях в един сервиз . Хората като им казах че ще карам алфа и се едно казах че ще ги застрелям ... ?
      Викат алфите са с най скъпи части най мн се развалят ужас ?
      Не се учудвам. И всичките имат най-здравите коли. Голфове, нали Ся тая Алфа като дойде не я карай в който ти зърне окото сервиз, че после ще ревеш. Ползвай търсачката и намери темите за сервизите и магазините в Пловдив или иди там кадето ти казах.
      Е да естествено че няма да се върна те ще са ебахти майсторите за алфа , щом говорят така !
      В интерес на истината единя беше голфаджия с една троига GL беше .. Знам че голф са здрави ама с какво толкова ще превъзхожждат алфата + тва алфа имат екстри докато при голф е рядкос .
      Както и да е да се върнем на темата 99% ще посетя твойте хора да я обслужа ако има нещо в момента а само информативно питам едни оргинални тасове за алфа 146 ква цифра са ?
      защото мисля джанти да взимам но и тасовете ми харесват мн.
      Нямам идея братле. Аз съм с джанти. Ама ти още не знаеш дали ще е боксер или туин спарк а за тасове питаш. Чакай да дойде колата, виж я и тогава се занимавай с дреболии. Ми тя може да си е с джанти. Моята си дойде с оргинални
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77]
        Първоначално публикувано от "Nasko_77":7tnr4qh9
        Неска бях в един сервиз . Хората като им казах че ще карам алфа и се едно казах че ще ги застрелям ... ?
        Викат алфите са с най скъпи части най мн се развалят ужас ?
        Не се учудвам. И всичките имат най-здравите коли. Голфове, нали Ся тая Алфа като дойде не я карай в който ти зърне окото сервиз, че после ще ревеш. Ползвай търсачката и намери темите за сервизите и магазините в Пловдив или иди там кадето ти казах.
        Е да естествено че няма да се върна те ще са ебахти майсторите за алфа , щом говорят така !
        В интерес на истината единя беше голфаджия с една троига GL беше .. Знам че голф са здрави ама с какво толкова ще превъзхожждат алфата + тва алфа имат екстри докато при голф е рядкос .
        Както и да е да се върнем на темата 99% ще посетя твойте хора да я обслужа ако има нещо в момента а само информативно питам едни оргинални тасове за алфа 146 ква цифра са ?
        защото мисля джанти да взимам но и тасовете ми харесват мн.
        Нямам идея братле. Аз съм с джанти. Ама ти още не знаеш дали ще е боксер или туин спарк а за тасове питаш. Чакай да дойде колата, виж я и тогава се занимавай с дреболии. Ми тя може да си е с джанти. Моята си дойде с оргинални [/quote:7tnr4qh9]

Бе дано колата с джанти дойде верно, че то без джанта трудно се кара Ама ако можеш да заделиш 350-400 лв. за лети в секцията "Продава" можеш да намериш много прилични предложения, които изпадат от време на време.
        Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от ne0
          Първоначално публикувано от victorstanolov
          За "оригинални" свещи комплект ми оферираха цена около700лв (Ауто Италия мисля). За съжаление NGK няма внос и аз се принудих да си купя Шампион (в Аутодата ги има моделите) за 125лв комплекта.
          не плаши хората.....

такива свещи няма....

купувал съм "ОРИГИНАЛЕН" шампион за 180 лева - ПЪЛЕН БОКЛУК ко ще и да са правени от шефа на шампион.

НГК са 360 мак истински и са ок

Денсото са супер и са 260 лева. Това е най-доброто....

Питай платило...
          Звънни им на хората, попитай за "оригинални" свещи и само слушай какво ще ти кажат....
          146TS 1.6 120HP 1998

Comment

Благодаря много на всички , много ми помагате и вярвам и че за вбъдеще ще е така утре си чакам количката дано и се радвам много .
            ще почерпя само кажете каде
            Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

ами като дидеш на някоя от срещите тази неделя трябва да има
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

В последствие рабирам че алфата е толкова скъпа защото била с метан ...
                Това знам че е минус за скоростта и плюс за разхода .
                Предполагам и някой части ще си отиват по бързо ...
                Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

В последствие рабирам че алфата е толкова скъпа защото била с метан ...
                  Това знам че е минус за скоростта и плюс за разхода .
                  Предполагам и някой части ще си отиват по бързо ...
                  Е колко скъпа?
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

4500 от италия
                    Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

И моята е взех 4600,а ми легна 7 800 ...
                      YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!

Comment

Първоначално публикувано от blow
                        И моята е взех 4600,а ми легна 7 800 ...
                        Смисал ?
                        Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

В смисъл като и смениш ролки,ремъци,съединители,масла,филтри,като и направиш автокаско,гражданска,винетки минетки идва толкова!
                          Моята беше на 4 хиляди км карана в България и пак и ги смених и легна толкова пари.
                          YOUR PLEASURE IS MY BUSINESS!

Comment

зависи на каква кола ще попаднеш !
                            аз ще я закарам на сервиз ще се види ако има нещо и тогава ще се сменя . Застраховка + винетка ще направя за 120лв мах.
                            Дано да няма много разходи , за да има финанси за други козметични неща .
                            Мерси много за отговора
                            Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Застраховка + винетка ще направя за 120лв мах
                              ха ха
                              това някаква смешка ли беше, тя само винетката е 70 лева, гражданската е около 100-120 лева....

иначе не се притеснявай, подържат се колите, не са толкова скъпи, но пък са супер приятни за каране....... с метана нямаш ядове освен ако не си с много малка бутилка и трябва често да зареждаш, но пък те вече станции на доста места откриха....

познавам доста хора с метан, въобще не са им толкова бавни колите.... пък и не е нужно да летим по пътищата и да ни дават в новините
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

4500 от италия
                                Ок питах за да разбера на моята дали и искам нормално
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X